Hei, olen Maija!

Olen pääkaupunkiseudulla toimiva yksilö- ja ryhmävalmennuksia tekevä auktorisoitu Personal Trainer ja ryhmäliikunnanohjaaja. Kolmen pienen lapsen äitinä pidän liikunnallista ja terveellisistä elämäntapaa jaksamiseni ja positiivisen energiani kulmakivenä. Uskon, että vahva keho antaa meille mahdollisuuden elää hyvää aktiivista elämää!

Työssäni haluan erityisesti auttaa lapsiperheiden vanhempia pitämään yllä aktiivista ja terveellistä elämäntapaa kiireisen arjen keskellä. Elämäntilanteeseen sopiva liikuntasuunnitelma ja tasapainoinen ravinto auttavat myös raskaana olevia ja synnytyksestä palautuvia. Räätälöin jokaisen valmennuksen yksilön tarpeiden ja toiveiden mukaan - tavoitteena on, että onnistumme yhdessä!

äitivauvavalmennus.jpg

 

Yksilöllistä valmennusta elämäntilanteen mukaan

Kiitos Maijan uskalsin liikkua koko raskausajan ja on helpottavaa, kun tietää, että uudessa tilanteessa synnytyksen jälkeen saan aloittaa treenit varmoissa käsissä.
— -Miia
Screen Shot 2018-03-27 at 22.24.03.png

Valmennus

Valmentajana olen erityisen tarkka oikeista tekniikoista ja kehon linjauksesta. Haluan, että opit ja ymmärrät, miten ja miksi teemme asioita ohjaamallani tavalla. Harjoitteluun ja ravitsemukseen antamani ohjeet perustuvat aina tieteelliseen tutkimukseen ja näyttöön sekä kansallisiin suosituksiin. Valmentajanasi haluan, että löydät itsellesi sopivan tavan liikkua ja uskallat kokeilla kanssani turvallisesti myös uusia asioita haastaen sinua uudelle tasolle.
Olet minulle tärkeä, välitän sinusta ja tavoitteestasi! 

Suunnittelen valmennuspaketit aina yksilöllisesti. Teen sinulle ehdotuksen paketista, jonka koen kattavan tarvittavat työkalut tavoitteesi saavuttamiseksi ja muokkaamme sen yhdessä juuri sinulle sopivaksi. Tapaamiset pitävät sisällään tavoitteen mukaisesti yhteisiä fyysisiä harjoituksia, aikaa keskustelulle ja kysymyksille sekä ravitsemusneuvontaa. Valmennuspaketit on hinnoiteltu aina tapaamisten ja keston perusteella, ja ne voidaan toteuttaa kotonasi, ulkona, kuntosaleilla tai uimahalleilla. Yhteistyö-kuntosalini Stella sijaitsee Munkkivuoren ostoskeskuksen vieressä osoitteessa Huopalahdentie 24 (Menuetto-talo).

 

Koulutustaustani: 

 • Filosofian Maisteri (Helsingin Yliopisto)

 • Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer Lab)

 • Ryhmäliikunnanohjaaja (Trainer Lab)

 • Sisäpyöräilyohjaaja

 • Bodyweight training (Spartan)

 • Les Mills ryhmäliikunnanohjaaja

 • Fascia Method -ohjaaja

 • Raskaanaolevien ja synnyttäneiden liikunta (Äitiysliikunta Akatemia)

 • Urheilijan ravitsemus

 • Pilates-ohjaaja koulutus käynnissä kevät 2019 (Suomen Terveysliikunta Instituutti)

 

ravintovalmennus

Tasapainoinen ravinto osana energistä arkea

 

Hinnasto

Valmennuspaketit

Valmennuspaketti suunnitellaan tavoitteesi ja tarpeidesi mukaisesti. Minimissään 3 x 90min tapaamista. Hinnat sisältävät ALV 24%.

 • 60 - 90 min yksilötapaaminen 65-85€

 • 90 min DUO-tapaaminen 95€ (2hlöä)

Kertatapaaminen (2h) sis. henkilökohtaisen harjoitusohjelman 129€

Tapaamisen aikana rakennamme sinulle yhden sopivan harjoitusohjelman toiveesi ja tavoitteesi mukaan esimerkiksi lihaskuntoharjoitus kuntosalille, kotiin tai ulkotreeniksi. Harjoitusohjelma voi olla myös tarkempi viikoittainen liikuntasuunnitelma tai kestävyysharjoitus ohjelma kohti tavoitteitasi. Saat ohjelman selkeänä pdf-tiedostona tapaamisen jälkeen.

Pienryhmä valmennuskurssi (5 - 10 henkilöä)

Alkavista ja käynnissä olevista pienryhmävalmennuksistani löydät tietoa Facebook-sivuiltani. Pienryhmät ovat maksimissaan 10 hengen viikoittain kokoontuva ryhmä, jonka jäseniä yhdistää sama elämäntilanne ja tavoite. Kurssin kesto on 8 viikkoa ja se sisältää 1 - 3 tuntia yhteistä harjoittelua viikottain.

Olethan minuun yhteydessä, jos tämän hetkisistä kursseista ei löydy sinulle aikataulullisesti tai sisällöllisesti sopivaa, mutta haluaisit osallistua kurssille. Tai jos sinulla on jo sopiva porukka (5 - 10 hlöä) ja haluaisitte aloittaa yhteisen oman projektin minun johdollani. Autan mielelläni!

Esimerkkejä pienryhmistä:

 • Pienten lasten vanhempien puistotreeniryhmät

 • Raskaana olevien ryhmät

 • Synnyttäneiden ryhmä

 

Maija-1.jpg

Valmennuspaketteja yksilöille ja ryhmille

Tykkäsin siitä, että Maija oikeasti kuunteli ja osasi poimia rivien välistä sen, mitä en osannut pukea sanoiksi. Treenit olivat intensiivisiä ja opettavaisia.
— Leena
Screen Shot 2018-03-27 at 22.24.03.png
 

Ota yhteyttä!

Miten voin auttaa sinua? Minkälaisesta valmennuksesta olet ensisijaisesti kiinnostunut? Mikä on lähtötilanteesi tai tavoitteesi? Kerro rohkeasti ajatuksistasi ja ideoistasi ja palaan asiaan mahdollisimman pian ehdotuksen kera. Voit myös jättää puhelinnumerosi, jos haluat että soitan sinulle. Kiitos <3

Nimi *
Nimi
Jätä puhelinnumerosi, jos haluat, että soitan sinulle takaisin.